OM INSCREEN

INSCREENS HISTORIA

Med 16 års arbetslivserfarenhet från reklam, marknadsföring och digital signage-branschen så var det då äntligen dags att förverkliga drömmen om ett eget företag. Inscreen slog upp portarna den 1 mars 2010. Snart har vi varit igång i 5 år och samlat på oss en massa nya kunder och uppdragsgivare. Inscreen har bland annat hjälpt ett 80-tal olika företag med innehållsproduktion till digital signage.

För att du som kund ska få bästa möjliga produkt/service så samarbetar Inscreen med ett flertal etablerade företag inom digital signage-branschen, läs mer nedan om våra partners.

REFERENSER - FÖRETAG INSCREEN HJÄLPT UNDER ÅRENS LOPP

Inscreen har hjälpt ett 80-tal företag med innehållsproduktion till Digital Signage. Under årens lopp har drygt 1.500 skräddarsydda mallar producerats med kundens grafiska profil.

samarbetspartners

SMARTSIGN - MJUKVARA

SCALA - MJUKVARA

KAVENA / SPINETIX - MJUKVARA/HÅRDVARA

Smartsign grundades 2005 och är idag en av de marknadsledande mjukvarorna för digital signage. Smartsign har närmare 1.500 kunder world wide.

Inscreen har hjälpt ett tiotal företag med innehållsproduktion till Smartsigns plattform. Sommaren 2014 så hjälpte Inscreen Smartsign med att ta fram reklamfilmer för Smartsigns mjukvara.

 

Inscreen har ett nära samarbete med Smartsign och kan leverera både mediaspelare anpassade för Smartsigns mjukvara samt skärmar, innehållsproduktion och utbildning.

Scala är en världsledande mjukvara för digital signage. Inscreen erbjuder kunder helhetslösningar med Scala, alltså mjukvara, hårdvara, utbildning och innehållsproduktion.

Inscreen har producerat innehåll och mallar till Scala-kunder i över 7 års tid. Drygt 1.500 mallar har producerats totalt, till ett 70-tal olika företag som har Scala som mjukvara för sin Digital Signage-plattform.

Inscreen kan leverera både mediaspelare anpassade för Scalas mjukvara samt skärmar, innehållsproduktion och utbildning.

Leverantör av hårdvara och mjukvara av SpinetiX. Inscreen har färdiga paketlösningar med mallar och skal som man kan köpa till sin befintliga/nya SpinetiX-lösning. Inscreen kan även hjälpa till med utbildning av SpinetiX mjukvara.

Inscreen säljer även SpinetiX hårdvara och mjukvara.

PHILIPS - SKÄRMTILLVERKARE

SAMSUNG - SKÄRMTILLVERKARE

WIKTORS - HÅRDVARA / SKÄRMAR

Philips har ett brett utbud av professionella skärmar anpassade för digital signage. Skärmstorlekar från 32 tum ända upp till 65 tum.

Inscreen har ett nära samarbete med Philips och kan erbjuda skärmar till mycket attraktiva priser.

Samsung har ett stort utbud av professionella skärmar gjorda för digital signage och 24/7-drift. Skärmstorlekar från 22 tum ända upp till 85 tum.

Inscreen samarbetar med Samsung.

Leverantör av skärmar och mjukvara för digital signage.

INGRAM MICRO - HÅRDVARA / MJUKVARA

Installatörer/montörer

SIGNAGE CONSULTING - PROJEKTLEDNING

Inscreen har samarbeten med ett flertal företag för montering av skärmar/videoväggar i olika typer av miljöer.

Signage consulting kan hjälpa till vid större utrullningar av signage-system. Signage consulting hjälper även till med scripting och integrationer mot affärssystem och andra typer av system.

Leverantör av skärmar och mjukvara för digital signage.