SCALA  - MJUKVARA

FÖRDELAR MED SCALAS MJUKVARA:

  • ANVÄNDARVÄNLIGT GRÄNSSNITT
  • WEBBASERAD MJUKVARA/CMS FÖR UPPDATERINGAR AV SKÄRMAR
  • STÖD FÖR MÅNGA FILFORMAT
    (JPG, PNG, HTML, SWF, WMV, MP4 MM)
  • SKÄRMAR KAN DEFINIERAS I LAGER/ZONER
  • OBEGRÄNSAT ANTAL ANVÄNDARE/ANVÄNDARGRUPPER FÖR ATT STYRA JUST DET DU SKA FÅ UPPDATERA
  • FUNNITS I 25 ÅR - TRYGGHET
  • FINNS INSTALLERAT PÅ ÖVER 500.000 SKÄRMAR VÄRLDEN ÖVER

Inscreen hjälper kunder med helhetslösningar uppbyggda kring mjukvaran Scala.
Scala är världsledande inom mjukvara för digital signage, med ca 34% marknadsandel världen över.

Mjukvaran består av tre delar

1. SCALA PLAYER

2. SCALA CONTENT MANAGER

3. SCALA DESIGNER

Scala Player är mjukvaran som är installerad på mediaspelaren som är kopplad till skärmen som ska visa materialet. Denna mjukvara spelar upp materialet med alla effekter och ser även till att ladda ner den senaste så kallade spelplanen från Scala Content Manager och de mediafiler som tillhör den. En administratör kan se i Scala Content Manager att Scala Player är igång och att den senaste spelplanen är nedladdad.

 

Scala Content Manager är själva hjärtat i systemet. Det är här man administrerar allt på ett mycket enkelt sätt via en vanlig webbläsare. Här skapar man sina budskap från skräddarsydda kundspecifika mallar eller laddar upp färdigt material i form av bilder-/ljud-/film-/flashfiler. Man väljer sedan vart budskapet ska synas och när det ska synas.

Scala är ett mycket kraftfullt system med stöd för olika användarbehörigheter och användargrupper mm.

Scala Designer är mjukvaran där man kan producera professionellt innehåll. Denna designermjukvara stöder de flesta förekommande bild-/videoformat som lämpar sig för digital signage.

Då programmet har mycket funktionalitet som ställer sina krav på användaren så producerar Inscreen kundspecifika mallar åt kunden enligt kundens grafiska profil i Scala Designer.

Dessa mallar täcker kundens behov för professionell/effektiv publicering/uppdatering av innehåll.

INNEHÅLLSPRODUKTION TILL SCALA

Inscreen har producerat innehåll och mallar till över 70 olika företag som har Scala som mjukvara för sina digitala skyltar. Vi hjälper dig gärna med innehåll anpassat efter ert företags grafiska profil.

INSCREEN HJÄLPER DITT FÖRETAG MED HELHETSLÖSNINGAR KRING SCALAS MJUKVARUPLATTFORM

Inscreen är återförsäljare av Scalas mjukvara.
Vi tillhandahåller även helhetslösningar med Scalas mjukvara som plattform.
Vi hjälper ert företag med installation, montering, professionella skärmar, mediaspelare, innehållsproduktion samt utbildning och support.

SKÄRMAR TILL SCALA

Inscreen är återförsäljare av Philips och Samsungs professionella skärmar som är anpassade för digital signage och 24/7 drift.
Det är viktigt att välja rätt typ av skärm för ändamålet. Ska skärmen placeras i ett skyltfönster behövs till exempel en skärm med mycket hög ljusstyrka.

MEDIASPELARE TILL SCALA

Inscreen säljer olika typer av mediaspelare som är fläktlösa och utvecklade för 24/7-drift. Dessa går att köpa färdiginstallerade och optimerade med Scalas player mjukvara som "spelar upp" budskapen på skärmen/skärmarna.