SPINETIX - MJUKVARA

SpinetiX mjukvara "Fusion" ingår när man köper en SpinetiX HMP200 mediaspelare.
Alltså du köper mediaspelaren och får med mjukvaran och den är redan installerad och klar att börja användas. Det du bör komplettera med är skräddarsydda mallar och skal som följer ert företags grafiska profil. Inscreen är expertis på just innehåll har även olika färdiga mallpaket man kan köpa till. Läs mer här >>

Fusion heter den webbaserade mjukvaran där man väljer vilka budskap som ska synas på skärmen och när budskapen ska visas. I Fusion kan du även enkelt skapa budskap utifrån mallar. Det tar inte mer än någon minut att skapa ett säljande/informativt budskap med en mall som följer era grafiska riktlinjer.
I mallarna kan användaren uppdatera den bild- och textinformation som man bestämt att kunden vill kunna göra förändringar av.

SpinetiX och Fusion har även stöd för något som kallas "skal".
Ett skal är ett lager som man lägger ovanpå den övriga designade layouten, skalet kan sedan innehålla till exempel en klocka, väderinformation och lite RSS-nyheter som hämtas från Aftonbladet eller liknande nyhetstjänst.
Bilden ovan illustrerar ett "skal" till höger som innehåller kundens logotyp, väderinformation för två dagar, samt en analog klocka. Själva mallen som användaren kan uppdatera är till vänster, golfmall i detta fall.
Kika på videon nedan så får du en bättre bild av hur det kan se ut.

Hur man lägger till nya bilder och filmer till en spellista i SpinetiX webbaserade mjukvara Fusion.

  • ANVÄNDARVÄNLIGT GRÄNSSNITT (SVENSKA)
  • WEBBASERAD MJUKVARA/CMS FÖR UPPDATERINGAR AV SKÄRMAR
  • STÖD FÖR DE VANLIGASTE BILD OCH VIDEOFORMATEN (JPG, PNG, MP4, WMV, MM)
  • SKÄRMAR KAN DEFINIERAS I LAGER/ZONER
  • OBEGRÄNSAT ANTAL ANVÄNDARE FÖR ATT UPPDATERA INNEHÅLL

Exempel på mallar Inscreen producerat.

SpinetiX introduktionsfilm.

MEDIASPELARE TILL SPINETIX

Inscreen säljer SpinetiX mediaspelare HMP200. Mediaspelaren är extremt liten och förbrukar endast 7 Watt i energi. Mediaspelaren kommer även färdiginstallerad med all mjukvara som behövs. Den drivs av operativsystemet Linux, vilket gör den extremt driftsäker, livstids garanti från tillverkaren bevisar detta.

INSCREEN HJÄLPER DITT FÖRETAG MED HELHETSLÖSNINGAR KRING SPINETIX MJUKVARUPLATTFORM

Inscreen är återförsäljare av SpinetiX hårdvara/mjukvara.
Vi tillhandahåller även helhetslösningar med SpinetiX mjukvara som plattform.
Vi hjälper ert företag med installation, montering, professionella skärmar, mediaspelare, innehållsproduktion samt utbildning och support.

SKÄRMAR TILL SPINETIX

Inscreen är återförsäljare av Philips och Samsungs professionella skärmar som är anpassade för digital signage och 24/7 drift.
Det är viktigt att välja rätt typ av skärm för ändamålet. Ska skärmen placeras i ett skyltfönster behövs till exempel en skärm med mycket hög ljusstyrka.